Veluwe

Cottage



Ervaringen van onze  gasten:

Voortreffelijke ervaring en een prima plek voor een ontspannend weekendje weg. Je merkt helemaal niets van het nabijgelegen vakantieoord. Eigenaren zijn zeer hartelijk en het ontbijt is gevarieerd en lekker. Het huisje is van alle gemakken voorzien en de keuken is geheel compleet ingericht. Door de ligging van het huisje is er veel privacy. Aanrader!

Alice, juni 2016

                                                                                                             -o-o-o-o-o-o-o-

Mooie B&B. Deze B&B is een vrijstaand huisje in grote parkachtige tuin bij het woonhuis van de eigenaar. Huisje is volledig ingericht, al het noodzakelijke is aanwezig, ook voor gezinnen met kleine kinderen. Prachtige omgeving. Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke gastheer/gastvrouw. Hartelijke ontvangst.
Goed en compleet verzorgd ontbijt. Niets op deze B&B aan te merken.

José en Lambert, mei 2016

                                                                                                              -o-o-o-o-o-o-o-

Just the best in our trip for the folks who run this place: their service, attention to every detail, and support of visitors from afar. A lovely quiet location with an abundance of local walks of any length, including the local pubs. Plus many other places to visit within a short drive. A special place. Thank you.

point of improvements
This place is just a golden nugget and it needs no changes of improvements. Even the local blue tits were nesting in their own B and B nesting box by the front door.

Colin Millard, mei 2016                                 

                                                                                                              -o-o-o-o-o-o-o-

In deze Bed and Breakfast heb je alles voor jezelf, keuken, badkamer, gewoon een eigen privé huisje. Als je wakker wordt en de gordijnen opendoet, zie je de hertjes staan, fantastisch om mee te maken.
Ontbijt goed verzorgd en voldoende om ook nog mee te nemen voor lunch onderweg. Prachtig gebied om direct vanuit te wandelen. Fietsen zijn zelfs ook te gebruiken.

Natas, maart 2016

                                                                                                               -o-o-o-o-o-o-o-

De ontvangst is erg hartelijk, de cottage is van alles voorzien. Niets ontbreekt. De bedden zijn heerlijk. De douche lekker warm. De tuin en omgeving brengen iedereen tot rust.
Het ontbijt is super. We hebben echt genoten.

A.Verbruggen, maart 2016

                                                                                                               -o-o-o-o-o-o-o-

We hebben een heerlijk weekend gehad. De b&b was heerlijk ruim en werkelijk van alle gemakken voorzien. Het ontbijt was super, pure verwennerij. Daarnaast was er gelegenheid om zelf koffie en thee te maken. Er was WiFi. Absolute aanrader!
Jeannette, December 2015

                                                                                                               -o-o-o-o-o-o-o-

Heerlijke lokatie om tot rust te komen en te onthaasten. De cottage is van alle gemakken voorzien en is aan het rand van het bos. De eigenaars zijn heel gastvrij en doen echt hun best om het voor hun gasten zo aangenaam mogelijk te maken.
Wim de Ruijter, November 2015

                                                                                                               -o-o-o-o-o-o-o-

Een prachtig en ruim huisje volledig tot onze eigen beschikking. Het huisje is sfeervol en zeer comfortabel ingericht met alles wat je nodig kunt hebben tijdens het verblijf. De gasten hebben veel privacy. In een bosrijke omgeving waar je te voet of te fiets er op uit kunt trekken. De vriendelijke gastheer en gastvrouw doen er alles aan om de gasten van het verblijf te laten genieten. O.a. door een heerlijk en uitgebreid ontbijt. Wij komen zeker een keer terug!
Verbeterpunt(en)
Onze verwachtingen zijn overtroffen en kunnen geen enkel verbeterpunt bedenken.

Floor van Wageningen, October 2015

                                                                                                                -o-o-o-o-o-o-o-

Traumhafte Gartenanlage mit sehr viel Privatsfär. Haus sehr schön und praktisch eingerichtet. Herzliches Gästepaar Corinne und Dirk es fehlt an Nichts (Schweizer Qualitet).  Tolle Ausflüge alles in der nähe Naturpark schöne Kleinere und grosse Orte. Ideal um Ausruhen und trotzdem etwas zu erleben. Für Fahrrad Freunde ein Paradies. Man kann nichts besser machen alles ist perfekt!

Johan Rosmarie Aarnoudse uit Pratteln, Schweiz (september 2015)

                                                                                                                 -o-o-o-o-o-o-o-

Voor de derde keer in dit B&B geweest en het was ook dit keer uitstekend verzorgd door de gastvrije eigenaren Dirk en Corrine. Wij komen zeker terug!

Sonja en John uit Naaldwijk (september 2015)

                                                                                                                  -o-o-o-o-o-o-o-

A lovely place, Really paradise, Very nice hosts, Large cabin, spacious, perfectly equipped, Luxury shower, Royal breakfast, Adorable deer in the garden

Eli Bitton uit Holon, Israel (augustus 2015)

                                                                                                                  -o-o-o-o-o-o-o-

Wat een heerlijk rustig plekje, prachtig huisje, tot in de puntjes verzorgd. Een uitgebreid ontbijt en genoeg voor de lunch. Buiten op de terrasjes een schitterend uitzicht op de damhertjes, vijver en de kippetjes in een mooie tuin. De gastvrijheid van Dirk en Corinne, we komen zeker weer terug!!

John en Britta Zondag uit Wamel,  Land van Maas en Waal (augustus 2015)

                                                                                                                     -o-o-o-o-o-o-o-

Positieve ervaringen. Zeer uitgebreid ontbijt. Meedenkende gastheer/vrouw. Huisje van alle gemakken voorzien. Veel privacy. Wij zouden deze B&B bij iedereen aanraden

H.J.M. Spijker uit De Krim, (augustus 2015)

                                                                                                                      -o-o-o-o-o-o-o-

Er is alles aanwezig waar men ook maar kan bedenken. Heerlijke douche, uitgebreid heerlijk ontbijt, rustige omgeving, prachtige tuin. De uitbaters Dirk en Corrine zijn echt vriendelijke mensen, men kan hen alles vragen en zullen al het mogelijke doen om je te helpen, ook voor een gezellige babbel staan ze open. IJskast goed gevuld met verschillende soorten drank. Tot slot hebben we een prachtige week beleeft.

Verbeterpunt(en): Koffiekan samen met ontbijt.

Willy Goris uit 2220, Heist-Op-Den-Berg, Belgie (juli 2015)

                                                                                                                      -o-o-o-o-o-o-o-

Alles klopt, en is een hele fijne en mooie bed & breakfast, een aanrader!!

Geertje van Vliet-Moen uit Aarlanderveen, (08-07-2015)

  -o-o-o-o-o-o-o-

Een heerlijk compleet huisje met alles erop en eraan. Voor met z'n tweeën alle ruimte in het huisje, volop privacy en een weldadige rustige omgeving, heerlijk toeven op terras met op de achtergrond de geluiden van de vogels en kikker. Hartverwarmende vriendelijkheid en gastvrijheid van Dirk en Corrine. Volop mogelijkheden in de omgeving om te doen.

van Vliet uit Alphen aan den Rijn (juni 2015)

   -o-o-o-o-o-o-o-

Na geweldige 1e keer weer teruggeweest en ook nu was 't allemaal weer top! De hartelijkheid, 't luisteren en daarna proberen je 't 100% naar de zin te maken, de fijne cottage,'t dierenspul v. Damhertjes, kippen en de 2 hondjes(die niet bij de cottage komen,maar af en toe bij 't uitlaten zich lekker laten aanhalen) en natuurlijk de plek: midden in de schitterende natuur v.d. Veluwe,waar je eindeloos kunt wandelen en fietsen;

Netty en Rob (april 2015)

   -o-o-o-o-o-o-o-

Het was super om bij Dirk en Corrine te logeren. We kijken nu al uit naar een volgend verblijf!

Martine Neys uit Koersel, België (april 2015)

   -o-o-o-o-o-o-o-

Fantastische locatie, leuke ontvangst en wat een uitgebreid ontbijt!

André en Lia de Jong uit Gouderak (april 2015)

Reviews:  bron Bedandbreakfast.nl  -   april 2015  t/m  juni 2016

Wat vinden onze gasten van hun verblijf bij Veluwe Cottage

Beoordeling gasten =  9,7

bron: bedandbreakfast.nl